Platform over schenken, erven en nalaten
Kijktip! | Tv-programma Alzheimer Nederland ‘Herinneringen voor het leven’

Kijktip! | Tv-programma Alzheimer Nederland ‘Herinneringen voor het leven’

Kijkt u woensdagavond ook naar de bijzondere live tv-show ‘Herinneringen voor het leven’? In deze tv-show gaan presentatoren Toine van Peperstraten en Roos Moggré in gesprek met mensen met dementie en hun families. Over de liefde, het leven en de impact van deze ingrijpende hersenziekte, die 1 op de 5 mensen in Nederland treft. Met mini-colleges over verschillende vormen van dementie en optredens van bekende Nederlanders zoals Simone Kleinsma en Voice Kids-winnaar Silver Metz.

Kijkt u ook? Woensdag 2 oktober 21.25 uur bij AVROTROS op NPO1

Meer over het programma


Mis het niet!

We willen aan zoveel mogelijk mensen laten zien wat de impact van dementie is. Helpt u ons daarbij? Deel op Facebook dat u ook naar ‘Herinneringen voor het leven’ gaat kijken door u aan te melden voor ons evenement. Voordat de uitzending begint, krijgt u een herinnering zodat u niets hoeft te missen.

Ja, geef mij een seintje als het start


Wilt u alvast een voorproefje?

Bent u benieuwd geworden naar de TV-uitzending van woensdagavond? Bekijk dan alvast de promovideo om een voorproefje te krijgen. “Ik was eigenlijk in één klap mijn moeder kwijt…”

Bekijk hieronder de promo:


Stop dementie

De tv-show is onderdeel van onze campagne Stop dementie. Het doel van deze campagne is om aandacht te vragen voor dementie en geld op te halen voor onderzoek. Zo komen we dichter bij een toekomst zonder dementie voor onze kinderen én kleinkinderen.

Naar de campagnepagina

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details