Platform over schenken, erven en nalaten
Kim Feenstra heeft haar buik er vol van

Kim Feenstra heeft haar buik er vol van

Kim is ambassadrice van Stichting Dierenhulp, een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor minder dierenleed.

“Minder dierenleed is haalbaar, dat doen wij door de problemen bij de bron aan te pakken. Die aanpak is steriliseren waardoor veel dieren zonder kans niet geboren worden. Ja het gekke is dit doen wij ook in Nederland. Want de Nederlandse Antillen zijn Nederlandse eilanden. Maar Europees Nederland maakt zich niet zo druk om deze dieren. In Den Haag schuiven ze graag verantwoording af naar de eilanden zelf. Maar als die niets doen? Wat dan? Het zijn Nederlandse dieren en wij doen er wel wat aan al meer dan 10 jaar! aldus Kim.

Hartsvriendin en collega ambassadrice is de hoogzwangere Kimberley Klaver. “Mijn zwangerschap is er uit liefde, en is gewenst. Daar zit het grote verschil. Die kleine van ons komt straks op de wereld en gaat het goed krijgen. Maar voor veel dieren gaat dit niet op. Als wij niet ingrijpen in de groei van de populatie honden en katten dan zal er enkel meer leed komen. En daar heb ik mijn buik van vol!” Laat aanstaande moeder Kimberley weten.

Stichting Dierenhulp is daarom een campagne gestart om aandacht te vragen voor de vele ongewenste honden en katten die geboren worden. Samen met lokale dierenartsen worden jaarlijks meer dan 2000 ingrepen uitgevoerd. Maar dat aantal moet omhoog.

Dat kan met de steun van donateurs die ook tegen meer dierenleed zijn.

“Voordeel is ook dat dieren die niet geboren worden niet opgevangen hoeven te worden. In de hoop dat ze ooit een liefdevol huis zullen krijgen. Wij steunen Stichting Dierenhulp met hart en ziel en hopen dat onze boodschap meer dierenvrienden over de streep trekt om ons mee te helpen.” Was getekend ambassadrices Kim & Kim.

Meer informatie over het vrijwilligerswerk is te vinden op www.dierenhulp.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details