Platform over schenken, erven en nalaten
Kim Feenstra’s Dierendag Give Away

Kim Feenstra’s Dierendag Give Away

Op 4 oktober is het dierendag. Gedurende de hele maand oktober geeft Topmodel, en Ambassadrice van Stichting Dierenhulp, Kim Feenstra niet 1 maar 2 unieke zeefdrukken van Patty Harpenau weg. Deze zeefdrukken met de titel “Dierenleed kent geen grenzen” zijn in een beperkte oplage speciaal gemaakt.

Wat moet je doen?

“Meld je in de maand oktober aan als donateur. Dat kan al voor slechts 3 euro per maand. En daarmee zijn wij in staat een dier dat op straat leeft een eerlijke tweede kans te geven op een dierwaardig bestaan en toekomst. Steriliseren van kansarme dieren voorkomt tevens veel dierenleed. Like ook de Instagram account @stichtingdierenhulp en wie weet ben jij een van de gelukkigen die deze unieke zeefdruk ontvangt. “ Aldus Kim Feenstra.

Stichting Dierenhulp is een vrijwilligersorganisatie die zich al ruim 23 jaar inzet voor het welzijn van dieren. Geen kantoorpanden of directeuren. Met tal van vrijwilligers wereldwijd zet men zich in om dierenleed een verder halt toe te roepen. Naast het geven van informatie aan de jeugd werkt men ook aan betere wet en regelgeving om dieren meer bescherming te geven.

Vooral op de Nederlandse Antillen is men druk bezig om deze, vaak vergeten, Nederlandse dieren te helpen.

Kim Feenstra zet zich als ambassadrice eveneens vrijwillig in om aandacht te vragen voor deze problemen. Meer informatie lees je op www.dierenhulp.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details