Platform over schenken, erven en nalaten
Nieuws

Koffie en thee campagne ’20

naamloos-1-1140×0-c-default

6 oktober 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel
Deze hele maand zetten wij Fairtrade koffie en thee in de spotlights. Prijsdaling, klimaatverandering en vergrijzing; de drie grote bedreigingen die het de koffieboer anno nu ontzettend moeilijk maken. In deze campagne staan we stil bij wat Fairtrade gecertificeerde koffie en thee meer doet voor boeren in ontwikkelingslanden. Kies voor Fairtrade koffie en thee; thuis, onderweg of op het werk. Iets goeds doen kan namelijk heel simpel zijn!

Er zijn een hoop dingen die we vanzelfsprekend vonden toen de wereld nog niet op z’n kop stond. Maar alleen samen kunnen we werken aan een eerlijke wereld, met gelijke kansen voor iedereen.

Is dit dé tijd om onze wereld blijvend te veranderen? De keuze is aan jou! Als je voor Fairtrade kiest, kies je voor eerlijkere inkomens, empowerment, gendergelijkheid, onderwijs en kies je voor het tegengaan van klimaatverandering. Elk product dat je koopt, is een manier om een stem uit te brengen voor de wereld waarin je wilt leven. Iets goeds doen kan heel simpel zijn!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details