Platform over schenken, erven en nalaten
Kom in actie voor KWF

Kom in actie voor KWF

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt. Of iemand om wie je geeft. Kanker ontwricht je leven. KWF is er voor al die Nederlanders. We investeren niet alleen in projecten die kanker bestrijden, maar maken ons ook hard voor een beter leven met en na de ziekte.

Zet je machteloosheid om in kracht en start een sportieve actie om geld op te halen voor KWF. Met iedere euro die jij ophaalt steun je mensen die geraakt zijn door kanker. Een actie starten is heel eenvoudig en kan op veel verschillende manieren.

Danique (32) startte een actie voor KWF: ‘Als je zelf ziek wordt realiseer je je pas hoe belangrijk al dat onderzoek eigenlijk is. Mijn deelname aan de TCS Amsterdam Marathon heeft nu een nog diepere betekenis gekregen en ik daardoor ben ik nóg trotser op de opbrengst van mijn actie! ‘

Hoe kom jij in actie?

Ren tegen kanker

Je hoeft geen hele marathon te rennen om het verschil te maken. Kies een evenement en een afstand die bij jou past, schrijf je in via KWF en start direct met geld ophalen. En haal je 500 euro op? Dan belonen wij jou met een gratis startbewijs en een uniek Ren tegen kanker-shirt!

Wandel tegen kanker

Ook wandelend kun je impact maken. En ook hier zijn er verschillende afstanden en evenementen door het hele land waar jij kunt wandelen tegen kanker. We belonen je met een gratis ticket en Wandelshirt als je 500 euro ophaalt. Nieuwsgierig geworden?

Fiets tegen kanker

Ga in de versnelling voor KWF! Of je nou op je racefiets of stadsfiets springt: alles wat je doet is goed. Fiets tegen kanker tijdens een evenement die bij jou past. Daag je jezelf uit met extra hoogtemeters? Laat je sponsoren met jouw eigen actiepagina. Het unieke Fiets tegen kanker-wielershirt is van jou als je minimaal 500 euro ophaalt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details