Platform over schenken, erven en nalaten
Dieren

Laffe inbraak dupeert Stichting Dierenhulp

31 augustus 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Een inbraak in de een van de dierenartsenpraktijken waarmee Stichting Dierenhulp samenwerkt, heeft niet enkel voor veel rotzooi en schade voor de kliniek gezorgd. Stichting Dierenhulp is ernstig gedupeerd.

Zo werd de telefoon (witte IPhone 4) gestolen waardoor mensen nu geen afspraken kunnen maken voor een sterilisatie ingreep. Ook werden tal van medicijnen ontvreemd. De collectebus waar dierenvrienden een donatie in deden om het mogelijk te maken dat deze ingrepen gratis blijven werd gestolen. “ Laf en respectloos, anders kan ik het niet verwoorden. Stelen van dieren en stelen van je eigen bevolking. Wat voor een enorme loser ben je dan? In de collectebus zat een aanzienlijk geldbedrag dat nog gestort moest worden. Dit zorgt voor grote problemen. En wat ze met de gestolen medicijnen tegen teken en vlooien en het ontwormingmiddel moeten? “  Aldus Mark Vos van Stichting Dierenhulp.

Wilt u helpen door bijvoorbeeld een nieuwe (gebruikte) iPhone ter beschikking te stellen neem dan contact op via de website van Stichting Dierenhulp www.dierenhulp.nl

Wilt u een extra donatie doen om de schade te helpen verzachten dan kan dit via Dierenhulp.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details