Platform over schenken, erven en nalaten
Goede Doelen

Loop mee met de Kerstmannenloop in Amersfoort

24 oktober 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Op vrijdag 20 december organiseert Loopnu de jaarlijkse Kerstmannenloop. De Kerstmannenloop is een funrun van vijf kilometer dwars door het centrum van Amersfoort. WereldOuders is dit jaar voor de vierde keer als goed doel verbonden aan de loop.

Bij de Kerstmannenloop gaat het niet direct om het neerzetten van de snelste tijd, maar vooral om plezier en het samen bereiken van de finish. Ieder jaar lopen rond de 1.000 deelnemers mee. Inschrijven kost €13,50 en er kan tijdens het inschrijfproces een donatie van €2,50 aan WereldOuders worden gedaan.

Dit jaar wil WereldOuders, als goede doel van deze loop, aandacht vragen voor de kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika door middel van onze ‘Keep Dreams Alive’ campagne. Vele kinderen in Latijns-Amerika zien door nare omstandigheden hun dromen vaak in rook opgaan. WereldOuders wil met haar kindhulpprogramma’s de kinderen weer dromen en kansen bieden en helpen deze te realiseren.

Heb jij altijd al met 1.000 anderen in een Kerstmannenpak door het centrum van Amersfoort willen rennen? Schrijf je dan in via https://loopnu.nl/kerstmannenloop/ en doe een vrijwillige bijdrage van €2,50 aan WereldOuders #KeepDreamsAlive!

Voor meer informatie over WereldOuders: www.wereldouders.nl 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details