Platform over schenken, erven en nalaten
Goede Doelen

Maak kanker kansloos

CanopyDeploy_-_headers_-_cheque

24 februari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Schaatsen voor Daniel zit er weer op! Het schaatsevenement bij Schaatsbaan Rotterdam was een groot succes. Bijna 400 deelnemers stapten het ijs op tijdens deze bijzondere middag!

Zaterdag 18 februari jl. zijn er geweldige prestaties neergezet en verhalen gedeeld die ons ook hebben geraakt. Wij zijn dankbaar voor alle mooie verhalen die met ons zijn gedeeld deze dag. Ondanks alle verschillen die er zijn, schaatsten we zaterdagmiddag allemaal voor het zelfde doel: Kanker Kansloos maken.

Met elkaar is het fantastische bedrag van ruim € 85.415,- opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. De opbrengst komt tegen goede aan belangrijk onderzoek naar het verbeteren van de kwaliteit van leven van alle kankerpatiënten vóór, tijdens en na de behandeling.

Plezier stond deze middag bovenaan. Niet alleen op de schaatsbaan, maar ook op het Winterplein. De DJ’s zorgden ervoor dat het aan sfeer niet ontbrak en de lekkere versnaperingen maakten de middag compleet.

Deze dag is er niet alleen een stap gezet in het mogelijk maken van belangrijk kankeronderzoek, maar zijn families bij elkaar gebracht, personen herdacht en mooie herinneringen gemaakt.

Geniet samen met ons na van die zaterdag en kijk terug met de aftermovie:

Wij bedanken alle deelnemers, donateurs en vrijwilligers voor hun inzet en betrokkenheid. Immers, samen maken we kanker kansloos! Wil jij op de hoogte blijven van onze (sportieve) evenementen? Kijk voor een overzicht van de activiteiten op de kalender.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details