Platform over schenken, erven en nalaten
Meer dan 500 honden zijn dagelijks afhankelijk van Sebahat

Meer dan 500 honden zijn dagelijks afhankelijk van Sebahat

Sebahat is een dappere vrouw in Kastamonu / Noord-Turkije die alles, letterlijk alles geeft om het leven van zwerfdieren in haar omgeving te verbeteren. Zo goed, het zorgt gewoon voor tranen in je ogen!

Ze woont in een land waar er neergekeken wordt op zwerfdieren, die als smerig en overbodig worden gezien. Zij komt wel voor hen op. Maar niemand om haar heen wil haar daarmee helpen: de autoriteiten niet. Ook haar vrienden niet en zelfs haar meeste familieleden niet!!

Zij vinden Sebahat ‘smerig’ omdat ze opkomt voor de allerzwaksten in de samenleving, namelijk de dieren zonder naam en zonder stem! Voor ons als dierenvrienden dus een prachtige vrouw met een ijzeren wil en een gouden hart!

Wekelijks rijdt ze honderden kilometers om op 7 verschillende locaties meer dan 500 (!) honden en katten te voeren! Ze maakt het eten klaar in een enorme ketel op een open vuur…

Onvoorstelbaar, wat Sebahat dagelijks doorstaat om deze dieren te kunnen helpen. Ze bouwt zelf kleine schuilplaatsen voor de pups en dieren die te verzwakt of gewond zijn brengt ze naar de dierenarts.

De mensen die haar helpen zijn helaas op één hand te tellen. Er is eigenlijk maar één dierenvriend, Cigdem, die vaak met haar de voederronde doet. Verder is er niemand…

Zullen wij als dierenvrienden in Nederland en België, haar WEL eens goed gaan helpen? Doneer dan ajb hieronder.

Voor het hele hulpproject, klik hier

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details