Platform over schenken, erven en nalaten
Meld je aan voor het SophiaPanel!

Meld je aan voor het SophiaPanel!

Om de huisdieren in Nederland nog beter te kunnen beschermen, hebben we jouw hulp nodig. Geef je mening over huisdierenkwesties in ons nieuwe SophiaPanel! Waarom is dat nodig? We willen weten wat jij belangrijk vindt en hoe jij denkt over diverse huisdierenzaken in Nederland. De resultaten van het panel worden ingezet om voorlichtingscampagnes en politieke lobby voor dierenbeschermende wetgeving te versterken. Zo help je daadwerkelijk mee om dierenleed te voorkomen! Door je aan te melden voor het SophiaPanel ontvang je een paar keer per jaar een korte enquête. We peilen de meningen over huisdierenonderwerpen.

Een paar voorbeelden:

  • Vind je dat er een minister van Dierenwelzijn moet komen? 
  • Moeten konijnen in tuincentra te koop blijven?
  • Moeten katten verplicht gecastreerd worden? 

Je kan de dieren helpen door je aan te melden. Wil je nog meer doen? Deel dan onze oproep met je familie, vrienden en kenissen. We zoeken een breed publiek. Namens de huisdieren heel veel dank!  

Zomertips voor huisdieren

Download de gratis brochure

Als het warmer weer wordt, is het belangrijk extra aandacht te besteden aan je huisdier. Veel dieren kunnen niet zo goed tegen de warmte. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je huisdier koel blijft en niet oververhit raakt. Dat kan erg gevaarlijk en soms zelfs dodelijk zijn. Maar waar moet je dan op letten? Wat kun je doen om je konijnen koelte te bieden? Hoe koel je je hond als hij oververhit is? Wanneer bel je de dierenarts of -ambulance? We hebben het voor je op een rij gezet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details