Platform over schenken, erven en nalaten
Mission Possible Russia Road Trip

Mission Possible Russia Road Trip

In 2020 viert Mission Possible Nederland haar 10-jarig jubileum. Middels een ‘’Russia Road Trip” wil Mission Possible daar extra aandacht aan gaan besteden. Rusland is een van de vijf landen waar Mission Possible in verschillende steden actief is met een opvangprogramma voor gezinnen die in de problemen zijn gekomen. Meestal gaat het om alleenstaande moeders met kinderen de te maken hebben met huiselijk geweld.

Met de Mission Possible Russia Road Trip wil Mission Possible fondsen gaan werven en aandacht gaan vragen voor deze projecten. De deelnemers aan de Russia Road Trip staat een mooie uitdaging te wachten. De tocht gaat plaatsvinden in januari 2021, hartje winter, waarbij temperaturen tussen de -30°C en -40°C niet ongewoon zijn. De auto’s waarin zal worden gereden worden ter plekke gehuurd. Om de Rusland ervaring zo optimaal mogelijk te laten zijn worden auto’s van Russische makelij gehuurd.

De route is voor deelnemers zo lang mogelijk onbekend. Alleen het start- en eindpunt wordt van tevoren bekend gemaakt. In dit geval begint de tocht in Jekaterinaburg in de Oeral, West Siberië.

Voor meer informatie klik hier.


Steun onze teams in de Russia Road Trip

Doneer nu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details