Platform over schenken, erven en nalaten
MSweb: alles wat je wilt weten over MS

MSweb: alles wat je wilt weten over MS

MSweb is de belangrijkste algemene digitale informatievoorziener op het gebied van MS. Het doel van MSweb is het geven van onafhankelijke informatie en voorlichting over MS en het faciliteren en stimuleren van lotgenotencontact.

MSweb biedt naast actuele nieuwsvoorziening en vertaling van onderzoeksrapporten onder meer columns, blogs et cetera en beschikt over een gigantische digitale bibliotheek van uiteenlopende onderwerpen.

Waar mogelijk verwijst MSweb ook naar tal van andere bronnen: uiteraard naar die van MS Vereniging Nederland maar ook naar bijvoorbeeld de Stichting MS Research en het Nationaal MS Fonds.

Gekoppeld aan MSweb is MSkidsweb een website opgericht om kinderen die een ouder met MS hebben te informeren over de ziekte. In de loop der jaren is daar informatie voor en over kinderen met MS bijgekomen.

Bovendien beschikt MSweb over het Forum, een digitaal trefpunt voor mensen met MS, waarop ze over van alles en nog wat met elkaar kunnen communiceren. Aan dat Forum zijn de spreekuren verbonden van deskundigen.

https://www.msweb.nl/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details