Platform over schenken, erven en nalaten
Nederland voor het eerst van de partij bij internationaal Corona-proof evenement

Nederland voor het eerst van de partij bij internationaal Corona-proof evenement

The May 50K is een grootse, internationale en gezonde uitdaging om zoveel mogelijk mensen met en voor multiple sclerose (MS) in beweging te brengen. Daarbij wordt geld ingezameld voor MS-onderzoek wereldwijd. Onderzoek dat van levensbelang is voor iedereen met MS nu én in de toekomst. Stichting MS Research verbindt zich dan ook met trots, als Nederlandse vertegenwoordiger, aan “The May 50K”. Andere landen die naast Nederland actief deelnemen zijn Australië, Canada, Ierland en de Verenigde Staten.

Alle vormen van bewegen zijn mogelijk; hardlopen, wandelen, skaten, rollen, fietsen, zwemmen. Deelnemers beslissen zelf hoe, wanneer en waar men de 50 kilometer in de maand mei aflegt.

Elke gesponsorde stap die wordt gezet brengt het onderzoek naar de oorzaak van én oplossing voor MS dichterbij.  

“Wereldwijd hebben 2,8 miljoen mensen MS. Samen kunnen we de toekomst van MS veranderen en MS achter ons laten, waar het hoort.“

Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.themay50k.com/nl

Enkele feiten

  • The MAY50K is ’s werelds grootste DIY (Do It Yourself) fondsenwervende event voor MS wereldwijd!
  • Met The May50K wil Stichting MS Research de wereld inspireren, mobiliseren en samenbrengen om de kwaliteit van leven van iedereen met MS te verbeteren en MS voor altijd achter ons te laten.

Voor wie

Iedereen kan meedoen, ongeacht je leeftijd. Meedoen kan individueel, in team verband of met je bedrijf (binnen de huidige corona-regels). Uiteraard zetten ook ambassadeurs Ronald & Michel Mulder en Wolter Kroes zich in de maand mei voor meer dan 100% in voor Stichting MS Research. In de maand maart hebben zich inmiddels al bijna 600 mensen ingeschreven om in actie te komen voor een wereld zonder MS.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details