Platform over schenken, erven en nalaten
Nederlands gezin met veel opvang-dieren wordt in Spanje uit hun huis gezet.

Nederlands gezin met veel opvang-dieren wordt in Spanje uit hun huis gezet.

De familie Haller woont in Spanje. In Granja de Rocamora om precies te zijn. Vader, moeder Jantine en 2 tieners. En hebben daar een dierenopvang met de mooie naam Finca Rosa.

Maar het is geen doorsnee opvang, nee, het is een permanente opvang. Alles wat binnenkomt mag daar blijven tot het eind van zijn of haar leven. En dat is niet voor niets. Alle dieren die zij hebben binnengehaald zijn namelijk kansloos.

We hebben het dan over ex vecht-honden, zwaar getraumatiseerde, zwaar mishandelde, hele oude of chronisch zieke honden èn katten. Zelfs de politie brengt nogal eens een dier bij hen.

Alles ging goed, totdat een van de buren ging klagen bij de politie over het blaffen en tja, dan word je in Spanje gewoon gedwongen om je huurhuis te verlaten.

Samen met hun ruim 100 opgevangen kansloze dieren, waaronder zo’n 70 katten, 20 honden, kipjes gered van de slacht en het hartveroverende schaapje Bella dat denkt dat ze zelf een hond is…

Van hun laatste spaargeld en met geleend geld hebben ze een oud krot-huisje boven aan een berg kunnen kopen. Zonder electra, zonder verwarming, zonder enig comfort. Maar dat vinden ze niet erg, als ze hun dieren maar niet in de steek hoeven te laten.

Hoe onbaatzuchtig kun je zijn! Zij vragen alleen wel hulp om hokken en omheining te kunnen maken. Help je ook mee met een welkome donatie?

Lees hier verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details