Platform over schenken, erven en nalaten
Nieuw magazine voor dierenliefhebbers #samenvoordieren

Nieuw magazine voor dierenliefhebbers #samenvoordieren

Vanaf 20 mei is er een nieuw magazine voor de dierenliefhebber. Het magazine wordt uitgegeven door Stichting DierenLot en is een informatief magazine waarin op een luchtig manier informatie wordt gegeven over de verzorging van huisdieren, tips en weetjes over huisdieren en  dieren in de Nederlandse natuur. Het magazine heet #samenvoordieren en wordt kosteloos naar alle DierenLot donateurs en dierenartsen in Nederland verstuurd. Het magazine is tevens als bladerbare PDF voor iedereen beschikbaar op de website:

https://www.dier.nu/leesvoer/bladerbare-versies-van-het-publiekstijdschrift/

Wil je een fysiek exemplaar ontvangen? Bestel hem dan in onze giftshop of word donateur, dan ontvang je hem voortaan thuis!

Piet Hellemans, dierenarts en ambassadeur van Stichting DierenLot is onderdeel van de redactieraad. Met zijn kennis over dieren en hun verzorging levert hij een belangrijke bijdrage aan het nummer. Op de foto reikt uitgever Jan Krol het eerste nummer uit aan Piet Hellemans onder toeziend oog van Sander van Hesteren (eindredactie) en Lisa Middelkoop en Janouk Vermaas (redactie).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details