Platform over schenken, erven en nalaten
NIEUW! Tweedehands winkel in het Haags Dierencentrum

NIEUW! Tweedehands winkel in het Haags Dierencentrum

Sinds kort kun je in het Haags Dierencentrum ook terecht voor superleuke, tweedehands katten- en hondenspulletjes en meer. Alles voor een prikkie en… de opbrengst is voor de asieldieren!

Dagelijks krijgt het HDC van veel lieve mensen mooie donaties. Soms omdat er een oproep is gedaan voor hoognodige zaken zoals dekens, handdoeken, beloningskoekjes voor de honden of blikvoer voor de honden en katten, maar meestal is het een spontane actie omdat mensen het de dieren gunnen.

‘We zijn hier heel dankbaar voor en natuurlijk wordt alles dat we kunnen gebruiken voor onze asielhonden en – katten ook voor hen gebruikt, maar soms hebben we echt teveel van iets of is het niet praktisch voor in het asiel. De opslagruimte is beperkt en weggooien van goede spullen is natuurlijk geen optie, vandaar leek het idee van een ‘tweedehands winkel!’ de oplossing.’

Een aankoop in de winkel is voordelig en voor iedereen gunstig: met een leuk speeltje, een lekker mandje of een mooi ligkussen maak je je eigen kat of hond superblij, je steunt tegelijkertijd de asieldieren en draagt bij aan een duurzame wereld.

Heb jij hart voor het HDC? Kom dan langs, snuffel lekker rond en schaf iets leuks aan. Het adres is Lozerlaan 595, Den Haag. Geopend maandag t/m zaterdag 12.30-15.30 uur, gratis parkeren!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details