Platform over schenken, erven en nalaten
Nieuw verblijf voor Stichting Opvang Noach

Nieuw verblijf voor Stichting Opvang Noach

Stichting Opvang Noach is blij met het nieuwe verblijf dat ze met hulp van DierenLot hebben kunnen bouwen. Het oude verblijf was dringend aan vervanging toe.  Het seizoen met de jonge dieren wordt steeds langer door het veranderende weer, er zijn zelfs in maart al jonge merels.  Daarnaast is het door de lang aanhoudende droge periodes soms ook nodig  om de dieren iets langer dan normaal te huisvesten, dan is elk verblijf voor de opvang hard nodig.

Tussen de bomen stond nog een oud hok dat alleen in noodgevallen gebruikt werd. Deze is vervangen en nu is deze zeer geschikt voor zangvogels die zich in een natuurlijke omgeving prima kunnen voorbereiden op terugkeer in de natuur. Maar ook voor de jonge eekhoorns waarvan ze  vorig jaar zo’n 100 binnen kregen is deze prima te gebruiken.

“Het nieuwe verblijf is veiliger en ruimer voor de dieren. We kunnen hier weer jaren mee vooruit en om te zorgen dat er geen dieren van buitenaf in het verblijf kunnen komen, is er een betonnen vloer gestort. Nog een aantal takken en wat bodemvulling en het verblijf is klaar voor gebruik.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details