Platform over schenken, erven en nalaten
Nieuwe dierenambulance voor Faunavisie Wildcare

Nieuwe dierenambulance voor Faunavisie Wildcare

Boven in Groningen zit Faunavisie Wildcare van Pim en Mieke Lollinga. Bij Pim en Mieke hebben we een aantal jaren geleden delen van onze TV spot opgenomen. Hun opvang voor natuurdieren bestrijkt een grote regio en ze vangen veel verschillende dieren op variërend van verweesde vosjes en reetjes tot eekhoorns en allerlei vogels. Natuurlijk moeten al deze dieren ook weer terug gezet worden in de natuur als ze hersteld zijn.

Al sinds 2012 rijden Pim en Mieke met een DierenLot ambulance. Een normale ambulance, die eigenlijk niet echt geschikt is om buiten de weg te gebruiken. En dieren kunnen natuurlijk niet langs de kant van de weg op de dierenambulance wachten! Zo kan het gebeuren dat er om een reetje op te halen uit het bos lang met een diertje moet worden gelopen in een mand om hem weer in de auto te krijgen. Ontzettend stressvol natuurlijk voor het dier.

De oude auto was hard aan vervanging toe want dit was al een tweedehands auto toen hij naar Faunavisie Wildcare ging. En wij konden een 4×4 op de kop tikken. Deze geven we maar wat graag in bruikleen aan deze geweldige organisatie. Nu kunnen ze de dieren makkelijker op halen, maar ook beter weer uitzetten en ze hebben weer een betrouwbare goede auto! Veel veilige kilometers Pim en Mieke!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details