Platform over schenken, erven en nalaten
Nieuwe verblijven voor de kleinere volièrevogels van Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Nieuwe verblijven voor de kleinere volièrevogels van Dierenzorgcentrum Louterbloemen

De kromsnavels zoals grasparkieten en Agapornissen voelen zich helemaal thuis in de nieuwe verblijven, maar helaas kunnen kromsnavels en kleinere vogels niet samen in een verblijf.

Verblijf voor kleine vogels

,,Voor de kleinere volièrevogels zoals kanaries en zebravinken wilden we ook graag een mooi verblijf. Parkieten en andere kromsnavels zoals een Agapornis kunnen niet samen gehuisvest worden. De kromsnavels kunnen een kanarie of een zebravink flink verwonden. Deze vogels moeten daarom apart geplaatst worden.”

Aanvraag

De opvang deed nog een aanvraag voor nieuwe verblijven, maar dit keer voor de kleinere volièrevogels.

,,Dankzij Stichting DierenLot staan er nu twee prachtige verblijven voor kromsnavels en kleinere volièrevogels zoals kanaries en zebravinken. Na de quarantaine ruimte verhuizen de vogels naar het plaatsingsgedeelte van het asiel waar ze meer ruimte hebben en samen kunnen verblijven met soortgenootjes”

Voordelen

De kooi is erg ruim zodat de vogels genoeg ruimte hebben om te bewegen en er zijn meerdere zitstokken aanwezig, maar er is ook ruimte voor verrijking. Nog een ander pluspunt is dat de kooi goed schoon te maken is.

Bedankt

,,Mede dankzij de hulp van Stichting DierenLot is het dierenwelzijn weer een stukje verbeterd. Namens alle asieldieren en hun verzorgsters daarom hartelijk dank!” Maar DierenLot had niet kunnen helpen zonder de hulp van onze donateurs, giftgevers en loterijspelers. Heel hartelijk dank!!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details