Platform over schenken, erven en nalaten
Nieuws vanuit Amivedi

Nieuws vanuit Amivedi

De afgelopen periode heeft de maatschappij natuurlijk in grote mate ‘op slot’ gezeten vanwege Covid. Wij zagen dit ook terug in onze statistieken: het relatief vele thuiswerken zorgde voor een lager aantal vermissingen, en een toegenomen aantal zicht- of gevonden-meldingen. Gelukkig had de afgelopen periode daarmee dus ook positieve kanten!

Gelukkig konden we dit voorjaar weer in contact komen met het publiek, namelijk op het Animal Event 2022 begin mei. Ook later dit jaar hopen we weer op verschillende manier in contact te kunnen komen. Voor de actuele agenda zie onze website, ‘over Amivedi’/ ‘Evenementen’. Mocht u willen overwegen om vrijwilliger of donateur te worden, nodigen we u alvast van harte uit om, naast de contactmomenten via onze website natuurlijk, bij onze stand langs te komen wanneer wij op een evenement aanwezig kunnen zijn.

Zoals u wellicht al weet, hebben een aantal samenwerkende dierenorganisaties de handen ineengeslagen in www.hulpvoordierenuitoekraine.nl. Amivedi steunt dit initiatief van harte en participeert daar ook in. Uw steun is, ook daar, altijd welkom.

Net als veel andere vrijwilligersorganisaties zien wij een maatschappelijke trend waarbij het aantal vrijwilligers en het aantal donaties aan goede doelen zoals Amivedi terugloopt. Helaas heeft Amivedi hiermee ook te maken: wij zijn altijd op zoek naar extra vrijwilligers voor diverse rollen binnen Amivedi en verwelkomen uw eventuele bijdrage, als donateur of vrijwilliger, dan ook met graagte!

Op deze plaats maken we ook graag van de gelegenheid gebruik om een oprecht dankwoord uit te spreken aan onze huidige donateurs en vrijwilligers: Zonder hun was ons werk niet mogelijk en konden wij niet onze maatschappelijke rol vervullen zoals we dat met graagte doen!    

Wie zijn wij

Amivedi is een landelijke registratiedienst voor vermiste en gevonden huisdieren. Wij doen dit al sinds 1933 en zijn hierdoor dé autoriteit op dit gebied. Wij werken zo mogelijk samen met diverse partijen om dieren en hun eigenaren te kunnen herenigen. Denk hierbij aan dierenasielen en opvangcentra, -ambulances, -artsen, gemeenten, provincies en waterschappen.

Ons werk wordt mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die zich hier dagelijks voor inzetten. Daarnaast zijn wij afhankelijk van onze donateurs, schenkingen en nalatenschappen. Met uw bijdrage kunnen we ons werk ook in de toekomst voortzetten. Voor schenkingen en nalatenschappen bestaan verschillende mogelijkheden. Wij verwijzen u hiervoor graag naar uw adviseur en/of onze website www.amivedi.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details