Platform over schenken, erven en nalaten
Cultuur & welzijnNieuws

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

NMF-Kamermuziekfestival

12 maart 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Op 5, 6 en 7 april 2019 organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF) de tweede editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je door heel Nederland op ruim 20 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het NMF. Muziek, cultureel erfgoed en natuur komen samen in dit festival. In één weekend zijn er maar liefst 75 concerten!

Tijdens het kamermuziekfestival bespelen bekende musici en bevlogen talenten instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF). Kamermuziek in een kasteel, blazers in het bos, kindertheater op de boerderij, jazz bij het fort… Sommige van de locaties zijn alleen tijdens het festival opengesteld voor publiek. Voor of na de concerten zijn er wandelingen op het landgoed met de boswachter of rondleidingen door het historische gebouw. Schitterende muziek en cultureel erfgoed staan samen in de schijnwerpers.

HOOGTEPUNTEN

Concerten die u zeker niet mag missen:

KAARTVERKOOP GESTART

Op de website van Natuurmonumenten vindt u een overzicht van alle concerten en kunt u kaarten bestellen. Kaarten zijn € 25,- en voor NMF-donateurs en/of Natuurmonumenten-leden € 20,-. NMF-donateurs gebruiken een kortingscode op het einde van het bestelproces.

Het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten is mede mogelijk gemaakt door:


Uitgelichte afbeelding: © NMF/NM. Foto: Marco Borggreve

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details