Platform over schenken, erven en nalaten
Noodfonds voor Opvang Konijnenparadijs

Noodfonds voor Opvang Konijnenparadijs

De storm van afgelopen weekend heeft veel schade aangebracht bij Opvang Konijnenparadijs. Het dak van de schuur stortte door een hevige windvlaag in. Gelukkig bleven de konijnen ongedeerd doordat zij in een ander gedeelte verblijven!

Maar het linker gedeelte van de schuur speelde wel een belangrijke rol bij de opvang van de konijnen. Het diende als opslag voor alle spullen die nodig zijn voor de verzorging van de dieren en door het slechte weer zijn al deze spullen onbruikbaar geworden of zelfs weggewaaid…

Onbruikbaar

De grootste schade is aan het dak, maar ook hooi, bodembedekking en stro moet allemaal opnieuw worden aangeschaft. Het is momenteel nog niet verantwoord om het ingestorte gedeelte te betreden en daardoor moet nog blijken wat de precieze schade is aan hulpmiddelen als bezems, kruiwagens en emmers.

De opvang is radeloos want zonder dak en spullen kunnen zij niet doorgaan. Gelukkig konden zij beroep doen op het noodfonds van Stichting DierenLot die wij dankzij donateurs en giftgevers beschikbaar kunnen stellen. Onwijs bedankt voor uw hulp!

Help de konijnen en word donateur of doe een gift

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details