Platform over schenken, erven en nalaten
Oncode Institute

Oncode Institute

Nel: “Mijn man en ik zijn 70 en 68, allebei energiek en gezond. We weten dat dat niet vanzelfsprekend is. Mijn vader en een goede vriend zijn aan kanker gestorven. Een paar jaar geleden kreeg een vriendin de diagnose melanoom (huidkanker). Ze was pas 35 en had 2 jonge kinderen. Wat een schok.

Van betekenis zijn

Veertig jaar lang sprak ik als medewerker in de thuiszorg mensen met veel zorgen. Ik zag hoe belangrijk aandacht is voor mensen. Dat werk heeft denk ik mijn maatschappelijke betrokkenheid extra aangewakkerd. Nu werk ik als uitvaartverzorger. Het geeft me een goed gevoel om van betekenis voor anderen te zijn.

Oncode Institute

Ik was een paar jaar geleden bij een bijeenkomst over Oncode Institute. Kankeronderzoeker prof.dr. René Bernards raakte me met zijn bevlogen verhaal over de stappen die hij met zijn collega’s zet in de strijd tegen kanker. Dat sprak me heel erg aan. Daarom steun ik Oncode Institute financieel.”

Oncode Institute verenigt meer dan 900 excellente fundamentele kankeronderzoekers in Nederland. De missie van Oncode Institute is om innovaties te stimuleren in de diagnose en behandeling van kanker. Het uiteindelijke doel is om patiënten te helpen overleven, de kwaliteit van leven voor de getroffenen te verbeteren en bij te dragen aan een betaalbaarder gezondheidszorgsysteem. Oncode Institute vertaalt fundamentele inzichten in de biologie van kanker naar nieuwe diagnostica, nieuwe geneesmiddelen en innovatieve behandelingen.

Meer informatie over oncode? Lees hier meer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details