Platform over schenken, erven en nalaten
Nieuws

One Walk voor meer onderzoek naar type 1 diabetes – Stichting JDRF Nederland

png1
Samen met mensen met type 1 diabetes, hun vrienden en familie en wetenschappers lopen voor de genezing van type 1 diabetes: dat doet Stichting JDRF Nederland tijdens de JDRF One Walk.

25 mei 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Samen met mensen met type 1 diabetes, hun vrienden en familie en wetenschappers lopen voor de genezing van type 1 diabetes: dat doet Stichting JDRF Nederland tijdens de JDRF One Walk. Op zaterdag 11 juni kunnen mensen met type 1 diabetes en hun naasten elkaar ontmoeten, in gesprek met wetenschappers en symbolisch lopen naar een wereld zonder type 1 diabetes.

Mensen kunnen een eigen actie starten om met hun One Walk geld op te halen voor meer onderzoek naar type 1 diabetes. Schrijf je ook in! https://www.jdrfwalk.nl/.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie prachtige routes vanaf Radio Kootwijk op de Veluwe:

  • 𝗗𝗲 𝗝𝗗𝗥𝗙 𝗢𝗻𝗲 𝗪𝗮𝗹𝗸 (𝟭,𝟱 𝗞𝗠): een korte wandeling, inclusief wetenschapsprogramma met prof. dr. Bart Roep, dr. Henk-Jan Aanstoot, die beiden onderzoek doen naar type 1 diabetes en dr. Giesje Nefs en dr. Maartje De Wit die in gesprek gaan over de psychische impact van de ziekte.
  • 𝗗𝗲 𝗪𝗮𝗹𝗸 𝗖𝗵𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻𝗴𝗲 (𝟭𝟮,𝟱 𝗞𝗠): een mooie route over de Veluwe, waarbij je tevens langs het One Walk-terrein komt om meer te horen over de nieuwste diabeteshulpmiddelen en laatste ontwikkelingen op het gebied van type 1 diabetes.
  • 𝗗𝗲 ‘𝗢𝗻𝗲’ 𝗪𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴 (𝟮𝟱 𝗞𝗠): een uitdagende wandeling van Radio Kootwijk naar Sportcentrum Papendal, waarbij je meer leert over diabetes en sport, in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation.

We willen €150.000 ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar oplossingen voor type 1 diabetes. Daar kan Stichting JDRF Nederland alle steun bij gebruiken. We zien geïnteresseerden heel graag tijdens één van de wandelingen op zaterdag 11 juni en/of bij het wetenschapsprogramma. Tot dan!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details