Platform over schenken, erven en nalaten
One Walk voor meer onderzoek naar type 1 diabetes – Stichting JDRF Nederland
Samen met mensen met type 1 diabetes, hun vrienden en familie en wetenschappers lopen voor de genezing van type 1 diabetes: dat doet Stichting JDRF Nederland tijdens de JDRF One Walk.

One Walk voor meer onderzoek naar type 1 diabetes – Stichting JDRF Nederland

Samen met mensen met type 1 diabetes, hun vrienden en familie en wetenschappers lopen voor de genezing van type 1 diabetes: dat doet Stichting JDRF Nederland tijdens de JDRF One Walk. Op zaterdag 11 juni kunnen mensen met type 1 diabetes en hun naasten elkaar ontmoeten, in gesprek met wetenschappers en symbolisch lopen naar een wereld zonder type 1 diabetes.

Mensen kunnen een eigen actie starten om met hun One Walk geld op te halen voor meer onderzoek naar type 1 diabetes. Schrijf je ook in! https://www.jdrfwalk.nl/.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie prachtige routes vanaf Radio Kootwijk op de Veluwe:

  • 𝗗𝗲 𝗝𝗗𝗥𝗙 𝗢𝗻𝗲 𝗪𝗮𝗹𝗸 (𝟭,𝟱 𝗞𝗠): een korte wandeling, inclusief wetenschapsprogramma met prof. dr. Bart Roep, dr. Henk-Jan Aanstoot, die beiden onderzoek doen naar type 1 diabetes en dr. Giesje Nefs en dr. Maartje De Wit die in gesprek gaan over de psychische impact van de ziekte.
  • 𝗗𝗲 𝗪𝗮𝗹𝗸 𝗖𝗵𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻𝗴𝗲 (𝟭𝟮,𝟱 𝗞𝗠): een mooie route over de Veluwe, waarbij je tevens langs het One Walk-terrein komt om meer te horen over de nieuwste diabeteshulpmiddelen en laatste ontwikkelingen op het gebied van type 1 diabetes.
  • 𝗗𝗲 ‘𝗢𝗻𝗲’ 𝗪𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴 (𝟮𝟱 𝗞𝗠): een uitdagende wandeling van Radio Kootwijk naar Sportcentrum Papendal, waarbij je meer leert over diabetes en sport, in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation.

We willen €150.000 ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar oplossingen voor type 1 diabetes. Daar kan Stichting JDRF Nederland alle steun bij gebruiken. We zien geïnteresseerden heel graag tijdens één van de wandelingen op zaterdag 11 juni en/of bij het wetenschapsprogramma. Tot dan!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details