Platform over schenken, erven en nalaten
OPEN HUIS BIJ STICHTING ZWERFDIER OP 27 OKTOBER A.S.

OPEN HUIS BIJ STICHTING ZWERFDIER OP 27 OKTOBER A.S.

Traditiegetrouw organiseert Stichting Zwerfdier in het kader van Dierendag Open Huis. Dit jaar hebben wij dit evenement helaas moeten uitstellen tot eind oktober, omdat een aantal katten momenteel niesziekte heeft. De kamers waarin deze patiëntjes wonen hebben de status van quarantaine. Dat houdt in dat er in die ruimtes geen bezoekers mogen komen. Omdat wij het jammer vinden dat de mensen de katten die daar wonen niet zouden kunnen ontmoeten, hebben wij besloten Open Huis te organiseren op 27 oktober a.s. Wij verwachten dat alle katten tegen die tijd weer zijn hersteld.

Tussen 13.00 en 16.00 uur kan iedereen bij ons binnenlopen en een kijkje nemen bij de katten die wij in de opname hebben. U kunt die dag geen kat reserveren, maar bij de balie wel een afspraak maken voor een later bezoek. Als entree vragen wij traditiegetrouw een blikje natvoer.

Wij bieden een gevarieerd programma: als gast hebben wij de Dierenpolitie Noord-Holland Noord uitgenodigd. Zij vertellen wat zij doen in het belang van dierenwelzijn. Voor vragen over kattengedrag kunt u terecht bij kattengedragstherapeute Sabine de Breij van Troublecat. En Susanne Waterkott van kattentrimsalon Felis staat paraat om u alles te vertellen over het onderhouden van de vacht van de kat. Voor kinderen hebben wij iemand gevonden die komt schminken. En natuurlijk is er voor iedereen een gratis kopje koffie of thee.

Wij hopen u op 27 oktober te zien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details