Platform over schenken, erven en nalaten
Opkikkerdag met Bas Baas

Opkikkerdag met Bas Baas

Tijdens de Opkikkerdag op 10 april deden gezinnen dit, sámen met hun favoriete vlogger Bas Baas! Bas Baas was te gast tijdens de Opkikkerdag en hielp mee om deze gezinnen volledig te verrassen! 

Opkikker Koningsdag Bingo groot succes

Wat hebben we gelachen, gedanst en gezongen op vrijdag 23 april! De Opkikker muziekbingo was weer een groot succes. En zoals jullie aan de foto’s kunnen zien, is er ook flink uitgepakt met het Koningsdag thema. Van de mooiste oranje outfits tot volledig geschminkte gezichten! Wat vinden wij dit leuk om te zien. Allemaal vanuit huis, maar toch een beetje samen! Wij kijken nu al uit naar de volgende muziekbingo… 

Mooie acties voor Stichting Opkikker

Ook afgelopen maand zijn er weer mooie acties georganiseerd voor Stichting Opkikker. Zo konden klanten van Avia hun punten doneren, verkocht ambassadeur Corné mooie bossen tulpen en werd er door Redux Gaming 72 uur lang gegamed voor Stichting Opkikker.

Wil jij ook in actie komen voor Stichting Opkikker? Neem dan contact op met onze actie coördinator: Lotte ([email protected])! Zij helpt mee om jouw actie tot een succes te maken!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details