Platform over schenken, erven en nalaten
Opkikkernieuws maart 2020 | Onze corona maatregelen en meer

Opkikkernieuws maart 2020 | Onze corona maatregelen en meer

Onze Corona maatregelen

25 jaar Opkikker… Wat hadden wij ons dit jubileumjaar anders voorgesteld! De Opkikkerdagen in de periode maart t/m augustus zijn vanwege de uitbraak van het coronavirus helaas allemaal geannuleerd, maar achter de schermen zijn we nog steeds heel erg hard aan het werk. Wij kunnen namelijk niet wachten om zodra dat mogelijk is weer evenementen te organiseren en gezinnen met een ziek kind een lichtpuntje te bieden! Heb jij vragen over onze evenementen of andere zaken die te maken hebben met de maatregelen die wij hebben genomen rondom het coronavirus?

Bekijk dan hier onze de veelgestelde vragen over ons corona beleid.


Bekijk de video van de Opkikkerdag van Imke & Noah op 8 februari

Nu de komende evenementen zijn afgelast, vinden wij het extra bijzonder om even terug te blikken naar de afgelopen Opkikkerdag. Op 8 februari genoten onder andere Imke, Noah en hun ouders van een dag vol verrassingen. Manon van Modern Story legde deze hele dag voor hun vast. Het kan niet anders dan dat je bij het zien van de video een grote glimlach op je gezicht krijgt. Dus kijk en geniet!


Maar achter de schermen gaan we door: onze nieuwe website is live!

Afgelopen week is onze nieuwe website live gegaan! Deze website hebben wij gemaakt in samenwerking met PONCK. Opvallend aan onze nieuwe website zijn onder andere de foto’s en video’s die visueel mooi vertoond worden en het nieuwe donatieformulier!

Bekijk hier onze nieuwe website

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details