Platform over schenken, erven en nalaten
OPVANG HUISDIEREN VAN CORONA-PATIENTEN

OPVANG HUISDIEREN VAN CORONA-PATIENTEN

In deze tijd van Corona draagt Stichting Blijf van mijn Dier haar steentje bij door haar diensten ook in te zetten voor Corona-slachtoffers. Mensen die Corona krijgen en opgenomen moeten worden in het ziekenhuis, maar geen opvang hebben voor hun huisdier(en), kunnen terecht bij Stichting Blijf van mijn Dier. 

Stichting Blijf van mijn Dier zet haar netwerk en expertise in om mee te helpen zoeken naar een oplossing. Waar mogelijk wordt er hulp geboden door het dier tijdelijk op te vangen in een liefdevol gastgezin tot de eigenaar er weer bovenop is. Hulpverleners en huisdiereigenaren, of hun naasten, kunnen contact opnemen via info@blijfvanmijndier.nl of 06 40 26 14 35(bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur).

Stichting Blijf van mijn Dier vangt sinds 2014 huisdieren op van slachtoffers van huiselijk geweld. Onderzoek laat zien dat 41% van de slachtoffers met een dier de vlucht gemiddeld een jaar uitstelt vanwege het huisdier. Het dier achterlaten in een gewelddadige situatie is geen optie en het meenemen naar een blijf-van-mijn-lijfhuis mag vaak niet.

Stichting Blijf van mijn Dier werkt samen met hulpverleners, de (dieren)politie, de dierenambulance en een groot netwerk aan dierenartsen en gastgezinnen. Wanneer het huisdier veilig is ondergebracht, kan de eigenaar aan het eigen herstel werken.

Meer informatie vindt u op www.blijfvanmijndier.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden als gastgezin! Zonder gastgezinnen zou Stichting Blijf van mijn Dier haar werk voor mens én dier niet kunnen doen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details