Platform over schenken, erven en nalaten
Oranje Fonds Collecte 2019

Oranje Fonds Collecte 2019

Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de Nederlandse taal kan leren en zonder honger naar school kan. Dat iedereen die hulp nodig heeft, hulp krijgt. En dat niemand eenzaam hoeft te zijn. Tijdens de Oranje Fonds Collecte doen we dat samen met u als organisatie. De helft van uw opbrengst kunt u vrij besteden aan een eigen maatschappelijke doelstelling!

Meedoen?
U kunt zich aanmelden via Mijn Oranje Fonds om mee te doen met de Collecte. U vult uw gegevens in als u zich al eerder geregistreerd heeft, of u registreert zich eerst. Vervolgens kiest u binnen Mijn Oranje Fonds voor Collecte en volgt de invulvelden. Hier kunt u ook meteen uw collectegebied reserveren. U kunt zich voor het eerst ook aanmelden voor de Oranje Fonds Collecte Online. Na het invullen, ontvangen wij automatisch uw aanmelding en nemen wij contact met u om uw deelname af te ronden.

Mijn Oranje Fonds

Collectegebieden
Als u alvast wilt kijken welke collectegebieden er zijn bij u in de buurt en welke hiervan nog beschikbaar zijn, dan staat hieronder een link naar een interactief kaartje. U kunt hierin de collectegebieden opzoeken op basis van postcode of plaatsnaam. Als u vervolgens graag direct een gebied wilt reserveren, wordt u meteen omgeleid naar Mijn Oranje Fonds om uw gegevens in te vullen na het klikken op ‘Doe mee’ onder het kaartje.

Bekijk de kaart

Uw bijdrage zorgt ervoor dat het Oranje Fonds meer projecten kan steunen, direct in uw buurt. Kijk meteen of uw favoriete stichting of vereniging al een actie heeft aangemaakt en steun hen met een online donatie via de ‘Doneer nu’-knop hieronder.

Doneer nu

Dé collecte voor een sociaal verbonden Nederland
– 50% van de eigen collecteopbrengst is vrij te besteden
– alle kosten zijn voor het Oranje Fonds en haar partner RegioBank
– mogelijkheid tot online collecteren en contactloos betalen aan de deur
– u steunt lokale sociale projecten, 100% dichtbij

Ook online
Er is weer een aantal mooie ontwikkelingen binnen de collecte. We introduceren naast de deurcollecte (11 t/m 15 juni 2019) ook de mogelijkheid om via www.oranjefondscollecteonline.nl alleen online te collecteren. U kunt dus kiezen uit de deurcollecte, het online collecteren én een combinatie van beiden. Een mooie mogelijkheid voor de vrijwilligers die liever iets anders willen doen dan collecteren én een uitgelezen kans om jullie opbrengst te verhogen. Ook kan er weer contactloos betaald worden aan de deur door middel van de iDeal QR-code.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details