Platform over schenken, erven en nalaten
Passend en veilig diervervoer voor Waar is onze Angel?

Passend en veilig diervervoer voor Waar is onze Angel?

Het hele jaar door rijden de vrijwilligers van Waar is onze Angel? door het hele land om vermiste honden te zoeken. Als de honden gevonden worden, worden ze met vangkooien gevangen. Door de stichting zijn vorig jaar 1.300 honden met hun baasje herenigd.

Deze kooien zijn best groot van formaat. Het was dan ook lastig om met privéauto’s, die vaak niet al te groot zijn, op pad te gaan en de honden in de vangkooien vervolgens in de auto’s te plaatsen. Voor de erg angstige honden was zelfs een nog grotere vangkooi nodig van wel 1.80 m lang.  

Dierenambulance

De stichting wil niks liever dan de baasjes blijven helpen met het vangen van de vermiste honden, maar daarvoor kunnen zij een dierenambulance erg goed gebruiken.

Gisteren was het dan eindelijk zo ver! De stichting nam de sleutels in ontvangst van een dierenambulance die zij in bruikleen krijgen van Stichting DierenLot zodat zij hun geweldige werk kunnen voortzetten.

Voordelen

Een dierenambulance die de honden veilig kan vervoeren en doordat de vrijwilligers veel makkelijker en sneller het materiaal ter plaatse krijgen zullen de vermiste honden nog sneller veilig zijn.

Ook kunnen ze de dierenambulance gebruiken om diervoer op te halen in het magazijn van DierenLot. Dit kunnen ze dan weer als lokmiddel inzetten in de vangkooien.

DierenLot wenst Waar is onze Angel? veel veilig kilometers toe!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details