Platform over schenken, erven en nalaten
Renovatiewerkzaamheden bij Stichting Huis voor Dieren

Renovatiewerkzaamheden bij Stichting Huis voor Dieren

Stichting Huis voor Dieren is een dierenhulporganisatie die dieren opvangt die tussen wal en schip zijn beland. Denk hierbij aan oude dieren en dieren met een handicap of aandoening. Deze dieren zijn vaak lastig te herplaatsen en hebben veel verzorging nodig. Als ze bij Huis voor Dieren terecht komen, worden ze dan ook niet meer herplaatst en mogen ze voor altijd bij deze organisatie blijven, waar ze met veel liefde en aandacht worden verzorgd.

Maar, de opvang van Stichting Huis voor Dieren was al flink verouderd. Zo was er 120m2 aan asbest aanwezig, maar ook de kennels, keuken en toiletten waren dringend aan renovatie toe.

Ondertussen zijn er meerdere oude kennels gesloopt, samengevoegd en gerenoveerd om zo verschillende huiskamertjes te maken. Verder is het dak vernieuwd en zijn de kennels overdekt gemaakt. De keuken heeft een opknapbeurt gekregen en er is een boiler geplaatst in de kleinere keuken achter de verblijven zodat ze daar ook over warm water kunnen beschikken.

Kortom, er is al een hoop gedaan! Door de drukte bij alle bouwbedrijven liggen de werkzaamheden nu even stil maar deze worden naar verwachting na de zomer afgemaakt. Wij denken dat de dieren enorm veel geluk hebben met zulke lieve mensen die om ze bekommeren en zo hard werken om hun onderkomen op te knappen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details