Platform over schenken, erven en nalaten
Samen maken we kanker kansloos

Samen maken we kanker kansloos

De Maak Kanker Kansloos evenementen zijn geweest! Als team van de Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds zijn wij trots dat we zoveel mensen hebben mogen ontvangen. Met elkaar hebben we er twee super dagen van gemaakt.

In het weekend van 2 en 3 juli zijn er geweldige prestaties neergezet en verhalen gedeeld die ons ook hebben geraakt. Op zulke momenten wordt het alleen nog maar duidelijker waarvoor wij ons inzetten. En alleen samen maken wij het verschil.

Met elkaar is het fantastische bedrag van ruim €191.180,- opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Run4Daniel

Zaterdag 2 juli vond de tweede editie van de Run4Daniel plaats. Honderden mensen stonden aan de start in het Kralingse Bos. Enthousiast werd er gestart en met een lach en een traan werd de finish bereikt. Bijna iedereen loopt met een eigen verhaal en met iemand in gedachten. Op het plein was het met de foodtrucks en de DJ ontzettend gezellig en konden we met z’n allen nagenieten na al die mooie prestaties die zijn neergezet.

Swim4Daniel

Zondag 3 juli sprongen er honderden zwemmers in de Wijnhaven bij de Swim4Daniel. Voor de start werd er al gedanst door het juichteam, want de regenbui kon de pret niet meer drukken. Speaker John en Party DJ Marco zorgden voor een gezellige sfeer. Het was super om te zien hoeveel mensen de deelnemers kwamen aanmoedigen en steunen bij hun zwemtocht.

 Wij bedanken alle deelnemers, donateurs en vrijwilligers voor hun inzet en betrokkenheid. Immers, alleen mét elkaar maken we kanker kansloos.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details