Platform over schenken, erven en nalaten
Samenzijn in coronatijd

Samenzijn in coronatijd

15 mei was het Wereldfamiliedag. Een dag die in 1993 door de Verenigde Naties is uitgeroepen om extra aandacht te vragen voor het belang van familie. Met de publicatie van een onderzoek over families in coronatijd en een online familiespel, willen wij ons werk en het onmiskenbare belang van het opgroeien in een liefdevolle familie, extra onder de aandacht brengen.

Voor u: een uitdagend familiespel

Door de huidige crisis zitten wij op deze Wereldfamiliedag allemaal thuis. Graag bieden wij u wat ontspanning om deze bijzondere dag met ons te vieren. Vindt u het leuk om puzzels en raadsels op te lossen? Speel dan online de SOS Escape Game en help onze ambassadeur Kim-Lian het recept dat ze ooit van een SOS moeder uit een SOS kinderdorp heeft gekregen, te achterhalen.

Speel het spel

Over het spel

Binnen 60 minuten moeten de spelers allerlei uitdagende puzzels en breinkrakers (voor jong en oud) oplossen, waarbij je gaandeweg ook kennismaakt met ons werk. Onder alle deelnemers verloten wij een aantal leuke prijzen, beschikbaar gesteld door onze zakelijke partners.
Je kunt dit spel alleen, samen met je kinderen of op afstand met uw kleinkinderen spelen. Namens ons, een hele fijne (familie)dag en veel plezier en succes met het spelen van de online SOS Escape Game!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details