Platform over schenken, erven en nalaten
Schaatsen voor Daniël op zaterdag 8 februari 2020

Schaatsen voor Daniël op zaterdag 8 februari 2020

Op zaterdag 8 februari 2020 organiseert het Daniel den Hoed Fonds de 1e editie van ‘Schaatsen voor Daniel’ op de Schaatsbaan Rotterdam, met als doel geld in te zamelen om wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC mogelijk te maken.

Dit evenement is bedoeld voor jong en oud, getraind en ongetraind. Kortom iedereen kan deelnemen. Veel mensen die zich reeds hebben ingeschreven voor ‘Schaatsen voor Daniel’ hebben zelf te maken gehad met kanker, of gaan de uitdaging aan met een dierbare in gedachte. De oproep is dan ook “Voor wie schaats jij?”.

Met elkaar zetten we het gevoel van onmacht om in daadkracht met als doel kanker kansloos te  maken, maar dat kunnen we niet alleen! Daarom hebben wij jou nodig.

Dus haal je schaatsen uit het vet, kies een tijdsblok dat bij je past en schrijf je in via www.maakkankerkansloos.nl. Ben je niet in het bezit van schaatsen? Geen probleem, deze zijn te huur op de Schaatsbaan Rotterdam.

Je kunt deze middag niet alleen schaatsen op de 400 meter baan, maar er zal ook voldoende entertainment aanwezig zijn. Live muziek, koek en zopie, maar ook de Funbaan is natuurlijk open. Kortom een gezellige middag voor een goed doel.

Jij bent er toch zeker ook bij?

We zien je graag op zaterdag 8 februari!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details