Platform over schenken, erven en nalaten
Schone vloer voor de katten van Stg. Kansarme Dieren

Schone vloer voor de katten van Stg. Kansarme Dieren

Vervanging

De vloer was hier zodanig door aangetast dat de vloer aardig aan vervanging toe was. De vloer was dan ook niet bestand tegen vocht en begon op sommige plekken los te laten en zelfs te rotten. Een vloeistof dichte vloer was dan ook een grote wens van stichting.

Hygiëne

De opvang deed daarom een aanvraag voor een nieuwe vloer. Een vloeistofdichte vloer kan beter worden schoongemaakt en laat geen vloeistoffen door waardoor het natuurlijk veel hygiënischer is. Voor zowel de dieren als de verzorgers is hygiëne erg belangrijk.

Hele klus

Het vervangen van de vloer was nog een hele klus. De ruimte moest eerst leeggehaald worden, daarna moest de oude vloer eruit en de nieuwe vloer gelegd worden en deze moest ook nog een aantal dagen drogen. Maar de werkzaamheden in de opvang gingen natuurlijk gewoon door. Gelukkig liep alles voorspoedig en konden de dieren na afloop weer fijn terugkeren in een schone ruimte!

,,Wij zijn Stichting Dierenlot, Stichting Abri voor Dieren en mevr. Nette Diepeveen enorm dankbaar voor het mogelijk maken van dit project! Onze kattenopvang ziet er dankzij jullie weer helemaal fris en fruitig uit en dat stemt ons zeer gelukkig en tevreden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details