Platform over schenken, erven en nalaten
Internationaal

SOS Kinderdorpen wenst u een Gelukkig, Goed en Gezond 2021!

Schermafbeelding 2021-01-06 om 10.40.06 kopiëren

6 januari 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Voor de een wat meer dan voor de ander. De lockdowns met de daarmee gepaard gaande economische malaise zorgt ervoor dat er noodsituaties ontstaan in kwetsbare gebieden waar mensen al weinig hebben.

Dankzij uw steun hebben we in 2020 in de vele gebieden waar we actief zijn, families de nodige hulp kunnen geven en konden wij onze reguliere programma’s voortzetten met mooie uitkomsten tot gevolg. In dit filmpje vindt u een kleine greep van bijzondere resultaten. 

Dankzij u worden kwetsbare families weer sterke families, is er noodhulpaanwezig in de meest arme gebieden, krijgen vele jongeren een steun in hun rug om op te komen voor hun rechten en vinden jongeren een baan, de stap naar zelfstandigheid.

Dankbaar 

Wij sluiten ons aan bij onze collega, Teresa Ngigi, werkzaam als kinderpsycholoog die, ondanks alle ellende die zij tegenkomt, positief blijft. Er is namelijk nog heel veel om dankbaar voor te zijn. Wij zijn u dankbaar voor uw hulp aan alle kinderen en families die dat verdienen. Helemaal nu. 

Wij wensen u nogmaals een heel gelukkig en gezond 2021 toe en hopen dat wij in het nieuwe jaar ook weer op uw steun en betrokkenheid mogen rekenen.

Dankuwel!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details