Platform over schenken, erven en nalaten
Dieren

SoS Kit en Kat kan weer vooruit

2 november 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Stichting SoS Kit en Kat wordt steeds groter en ze krijgen steeds vaker flessenkittens en zieke katten binnen die van en naar de dierenarts vervoerd moeten worden. Daarnaast bezorgen ze ook diervoer bij hun gastgezinnen, brengen en halen ze katten van eigenaren of bevriende stichtingen naar de dierenarts en rijden ze naar het dierencrematorium voor een waardig afscheid. Voorheen werden er privé auto’s ingezet om al dit vervoer op te kunnen vangen. Maar doordat er steeds vaker flessenkittens en zieke katten opgevangen moeten worden, zijn er ook meer gastgezinnen bijgekomen en werd het vervoer steeds lastiger te regelen.

Om het probleem op te lossen én om ervoor te zorgen dat de dieren op een veilige manier vervoerd kunnen worden deed SoS Kit en Kat een aanvraag bij DierenLot voor een transportambulance. Deze aanvraag werd natuurlijk goedgekeurd zodat er (bijna) altijd een dierenambulance beschikbaar is om snel en adequaat hulp te bieden. Zeker in spoedgevallen kwam het wel eens voor dat er geen vervoer beschikbaar was. Gelukkig is dat nu verleden tijd!

Wij wensen SoS Kit en Kat veel veilige kilometers toe en willen natuurlijk onze donateurs, giftgevers en loterijspelers enorm bedanken want zonder jullie hulp hadden wij dit niet kunnen doen!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details