Platform over schenken, erven en nalaten
Steun de Esther Vergeer Foundation

Steun de Esther Vergeer Foundation

De Esther Vergeer Foundation geeft kinderen met een lichamelijke beperking de kans om ‘gewoon’ te sporten op een gewone vereniging. Wekelijks sporten zorgt ervoor dat je fysiek sterker wordt, vrienden maakt en de kracht van zelfvertrouwen leert kennen. Zelfvertrouwen dat je zo hard nodig hebt om verder te komen in het leven!

Casey speelt op TV Rapiditas; één van de 30 verenigingen waar de Esther Vergeer Foundation actief is. Casey is geboren met een hoge dwarslaesie. Vanuit Kameroen vluchtte Casey samen met zijn moeder en tweelingbroertje naar Nederland. Hier was de kans op een goed leven en goede gezondheidszorg groter. In Kameroen had Casey niet kunnen overleven. Casey heeft ontelbaar veel operaties ondergaan. Bij het minste of geringste breekt hij zijn botten. Klagen doet hij echter nooit.

Zijn doorzettingsvermogen is ongelofelijk. Vanaf het moment dat hij via de Esther Vergeer Foundation kennismaakte met rolstoeltennis en daardoor ook Esther ontmoette, dacht hij: dàt wil ik ook. “Ik wil laten zien dat ik niet anders ben dan anderen. Ook ik kan de top halen,” zegt hij. Op het moment dat je een tennisbal naar Casey gooit, dan wordt de blik in zijn ogen fanatiek. Casey is gek van rolstoeltennis!

Helpt u ons om nog veel meer kinderen met een beperking de kans te geven om gewoon te sporten? https://esthervergeerfoundation.nl/steun-ons/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details