Platform over schenken, erven en nalaten
Stichting Hurmes Dierenthoes kan weer vooruit met kattenbrokken

Stichting Hurmes Dierenthoes kan weer vooruit met kattenbrokken

Hurmes Dierenthoes heeft inmiddels meer dan 70 katten in de opvang. Het grootste gedeelte van deze katten heeft te maken met gezondheidsklachten. Ze hebben suikerziekte, nierfalen of andere klachten en zijn daardoor vaak ziek of zwak. Het is daarom voor de opvang belangrijk de juiste zorg te bieden en bij deze zorg hoort natuurlijk de voeding van de dieren.

Terugval gezondheid

Doordat zij grotendeels afhankelijk zijn van diervoerdonaties komt het wel eens voor dat er gewisseld wordt in het soort voer. Met name de zieke katten reageren slecht op deze wisselingen van voer. Ze krijgen een terugval in de gezondheid en klachten als braken, diarree of verlies van veel gewicht.

,,Op aanraden van andere stichtingen, dierenhulporganisaties en de dierenarts willen we voor een langere tijd de katjes hetzelfde merk brok voeren om zo te proberen hun gezondheid stabiel te houden.”

Aanvraag

De stichting deed dan ook een aanvraag bij Stichting DierenLot. ,,Met deze aanvraag kunnen we een tijdje vooruit en zo een overbrugging creëren om door middel van acties de brokken te kunnen blijven kopen.”

Dus DierenLot ging akkoord om ze een steuntje in de rug te geven. De gezondheid van de katten blijft nu stabiel en de katten vinden het ook nog eens heerlijk!

,,Met jullie steun kunnen wij nu weer een tijdje vooruit om dezelfde merken brokken te kunnen kopen voor onze groep katten. En zo kunnen we weer een potje opbouwen om hetzelfde voer voor langere tijd te kunnen kopen.”

Bedankt

Wij hadden dit natuurlijk niet kunnen doen zonder de hulp van onze donateurs, giftgevers en loterijspelers. Namens de katten onwijs bedankt!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details