Platform over schenken, erven en nalaten
Stuur vandaag een brief voor Nassima, die vastzit door haar strijd voor meer vrijheid

Stuur vandaag een brief voor Nassima, die vastzit door haar strijd voor meer vrijheid

Over de hele wereld komen vandaag mensen in actie voor Nassima uit Saudi-Arabië. En die massale steun is hard nodig. Nassima zit al ruim 2 jaar in de gevangenis omdat ze opkomt voor vrouwenrechten. Daar moet snel een einde aan komen, en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Vandaag, op de internationale dag van de mensenrechten, klimmen wereldwijd honderdduizenden mensen in de pen. Tijdens de Write for Rights-schrijfactie schrijven zij brieven tegen onrecht. Voor Nassima en voor vele anderen. Brieven die mensen vrij krijgen en zorgen dat martelingen stoppen en wetten worden veranderd.

Onderteken razendsnel een brief voor Nassima’s vrijlating en voor de anderen voor wie we vandaag in actie komen.

Schuif aan bij Amnesty’s live-evenement

Tussen 15 uur en 21 uur schrijven we in Nederland gezellig samen via een livestream. Pak je computer, tablet of smartphone en schuif aan voor een programma vol muziek, inspirerende gasten, spoken word en live-verbindingen met schrijvende mensen over de hele wereld.

Schrijf met mensen uit jouw omgeving

Vind je het gezelliger om coronaproof samen met anderen te schrijven? Ouderwets met pen en papier? Dat kan! In een bibliotheek misschien, of al babbelend achter je beeldscherm. Kijk op onze kaart waar bij jou in de buurt Write for Rights-acties zijn – online en offline.

Ik hoop dat jij ook meedoet op deze bijzondere dag. Samen laten we de brievenbussen van machthebbers volstromen, want zij kunnen onrecht stoppen. Dat helpt écht!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details