Platform over schenken, erven en nalaten
Triest: Honderden huisdieren worden regelmatig gedumpt hoog in de bergen in Turkije.
Ismail is de enige die de honderden gedumpte dieren te eten komt geven.

Triest: Honderden huisdieren worden regelmatig gedumpt hoog in de bergen in Turkije.

Wij hebben al aandacht gevraagd (met groot succes!) om zwerfdieren op straat extra eten te kunnen geven. Maar één van die aanvragen ging ons voorstellingsvermogen te boven!

Vlakbij de plaats Izmir in Turkije is er een bergachtig gebied waar inmiddels al honderden huisdieren, dus zowel honden als katten, regelmatig gedumpt worden door eigenaren die niet meer voor de dieren kunnen of willen zorgen.

Zij brengen de dieren dan naar dat hoog geleden vrijwel onbewoonde gebied met alleen wat bosjes. Maar zonder enige bron van voedsel! Deze huisdieren zijn niet gewend om zelf eten te zoeken en zijn daar dan ook volstrekt kansloos!

Er is maar één dierenvriend die de dieren daar helpt en dat is Ismail. Hij rijdt 4 tot 5 x per week urenlang door het hele gebied en probeert op zoveel mogelijk plekken de hongerige dieren wat eten en drinkwater te komen. Maar niemand – behalve zijn eigen familie – helpt hem en zijn portemonnee is vrijwel helemaal leeg!

Onze vrijwilliger Gaby Huson heeft vrijwel dagelijks contact met hem. Lees hier haar hele verhaal. Donaties hiervoor zijn heel hard nodig!

En je weet het: iedere donatie wordt door ons 100% alleen daarvoor gebruikt, zonder enige aftrek! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details