Platform over schenken, erven en nalaten
Dieren

Twee dierenambulances voor Reptielenopvang Zwanenburg

dierenlot-1

29 oktober 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Reptielenopvang Zwanenburg staat al jaren klaar om dieren op te vangen waarvan de opvangmogelijkheden in Nederland beperkt zijn.

Voorheen maakte zij gebruik van eigen vervoer en een leaseauto. Maar de kosten van dit leasecontract drukten elke maand zwaar op het budget van de opvang. Daarnaast was een van de eigen dierenambulance wegens gebrek aan laadruimte niet altijd bruikbaar…

Twee nieuwe ambulances

Hoog tijd voor een andere oplossing. Vorige week kregen zij daarom een tweetal ambulances uitgereikt: een Transporter en Caddy maxi. Nu kunnen zij weer veilig verder met het vervoer van de dieren!

Extra vervoerkennels

Ook kreeg de opvang nog een aantal vervoerskennels. Deze kennels worden namelijk veelvuldig gebruikt om de dieren zo veilig mogelijk te vervoeren tijdens bijvoorbeeld ritjes voor justitie wanneer zij in beslag genomen of verwaarloosde dieren ophalen. Een aantal extra kennels zorgt ervoor dat er altijd wel een vervoerkennel startklaar staat.

,,Zonder Dierenlot hadden we oudere tweedehandse wagens moeten aanschaffen of weer (dure) lease wagens, waardoor de onderhoudskosten ook direct een stuk hoger liggen. Nu kunnen we met een gerust hart door Nederland rondrijden! Bedankt Dierenlot!!!”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details