Platform over schenken, erven en nalaten
Utrechtse Fietsvierdaagse 2019

Utrechtse Fietsvierdaagse 2019

Fiets vier dagen (22 – 25 augustus 2019) langs forten, kastelen en militair erfgoed. En zet je in voor inspanningsonderzoek bij chonisch hartfalen in het UMC Utrecht!

Doel: inspanningsonderzoek bij chronisch hartfalen

Het gezonde hart en het zieke hart hebben veel baat bij beweging op maat. Cardiologen en sportartsen doen al jaren samen onderzoek naar de effecten van inspanning op het hart. Echter weinig is bekend over de mogelijkheden van regelmatige training en inspanning bij patiënten met een ernstige vorm van hartfalen, zoals mensen met een steunhart of die op de lijst staan voor een harttransplantatie. De begeleiding en behandeling van deze bijzondere en kwetsbare groep mensen met zgn. ernstig chronisch hartfalen is bij uitstek de expertise van het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Het projectdoel “Het hart in beweging” wil de kwaliteit van leven van patiënten met ernstig hartfalen verbeteren door een gericht beweegprogramma op maat te ontwerpen op basis van inspanningsdiagnostiek met ademgasanalyse (een zgn. VO2 max test).

Inschrijven en/of doneren: 

Vindt u het leuk om mee te fietsen en een bijdrage aan dit goede doel te leveren? Maak meteen je eigen actiepagina aan. Klik op de knop ‘Start actie’.

Het is uiteraard ook mogelijk om de tocht te sponsoren. Doneren kan via de knop ‘Doneer nu’ of maak een bedrag over op bankrekening van Vrienden UMC Utrecht NL51 RABO 0123 6425 15 o.v.v. Hartfalen 2019.

Meer informatie over de Utrechtse Fietsvierdaagse kunt u vinden op: www.utrechtsefietsvierdaagse.nl

Zet uw hart flink in beweging door te fietsen voor het projectdoel “Het hart in beweging”!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details