Platform over schenken, erven en nalaten
Vacature | Allround communicatie specialist – Wandelnet

Vacature | Allround communicatie specialist – Wandelnet

Met 12 betaalde krachten werken we bij Wandelnet aan een kwalitatief wandelnetwerk, vormen we een wandelcommunity en komen we op voor de belangen van de voetganger. Dit doen wij niet alleen, maar met meer dan 900 vrijwilligers. Ben jij benieuwd wat werken bij Wandelnet inhoudt en nieuwsgierig of er een functie beschikbaar is die jou aanspreekt? Scroll dan verder, we hebben namelijk op dit moment één betaalde vacature.  

> Allround communicatie specialist

Weet jij Wandelnet nog beter op de kaart te zetten? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou. Als allround communicatiespecialist faciliteer en versterk je de (online) community van wandelaars in Nederland en verzorg je de business-to-business communicatie van projecten en activiteiten. In de functie combineer je strategisch denken met direct doen.  Oftewel, jij bént de afdeling communicatie van Wandelnet!

Als je meer wilt weten, lees dan onderstaande vacaturetekst of bel met Ankie van Dijk (directeur): 06 33342113. Direct enthousiast? Stuur dan uiterlijk zaterdag 8 februari je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV per e-mail naar [email protected].

Klik hier voor meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details