Platform over schenken, erven en nalaten
Verrassing voor dierenambulance Vianen

Verrassing voor dierenambulance Vianen

Karen Soeters opende op vrijdag 26 mei de nieuwe thuisbasis van Dierenambulance Vianen en omstreken in Culemborg. Een complex met alles erop en eraan om niet alleen veilig en betrouwbaar diervervoer mogelijk te maken maar ook de eerste opvang van dieren te doen. Er is een meldkamer ingericht waar centraal alle telefoon binnenkomt om zo efficient mogelijk de ambulances de weg op te sturen en er is ook aan de baasjes van overleden dieren gedacht met een aparte plek om afscheid te nemen. Kortom iets om trots op te zijn en waar wij van harte aan hebben bijgedragen.

DierenLot heeft samen met een aantal andere partijen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan deze nieuwe thuisbasis van Dierenambulance Vianen, maar dat is nog niet alles. Want de organisatie had nog een wens: een extra dierenambulance en als verrassing hadden we die meegenomen bij de opening.

Dierenambulance Vianen rijdt in de uitgestrekte gemeenten Molenlanden, Gorinchem, Vijfheerenlanden, Culemborg en Hardinxveld-Giessendam en heeft dan ook een enorm groot werkterrein. Ze rijden niet alleen vanuit Culemborg, maar hebben ook standaard een ambulance staan in Hardinxveld-Giessendam zodat de kilometers wat beter verdeeld kunnen worden in het gebied.

De hulp aan dierenambulance Vianen hadden wij niet kunnen doen zonder steun  van al onze donateurs. giftgevers en loterijspelers. Wij wensen Dierenambulance Vianen heel veel succes met hun nieuwe thuisbasis en dat ze nog maar veel dieren mogen helpen!

Meer weten van Dierenambulance Vianen? Bekijk dan de uitzending van Samen Voor Dieren, waarin Piet Hellemans twee dagen meehelpt op de opvang!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details