Platform over schenken, erven en nalaten
Vitale medewerkers én hulp aan vluchtelingen en ontheemden

Vitale medewerkers én hulp aan vluchtelingen en ontheemden

Tegelijkertijd zijn wereldwijd miljoenen mensen alles kwijtgeraakt door een oorlog of een ramp. Met de Race for Refugees halen we geld op om hen te helpen. We racen virtueel de hele wereld over, door alle landen waar ZOA werkt. Hardlopen, klimmen, wielrennen, alles kan! We willen jou ook uitdagen door je medewerkers (als bedrijfsteam) mee te laten doen.

Wil je het jaar goed beginnen, je medewerkers stimuleren om meer te sporten, het teamgevoel versterken in de 1,5 meter samenleving én tegelijkertijd in actie komen voor vluchtelingen en ontheemden? Dan hebben wij de oplossing:

Hieronder vertelt Lisanne, één van de deelnemers aan de ‘Race for Refugees’, waarom ook zij meedoet.

Maak kans op een online kookworkshop

Als je je als bedrijf inschrijft ontvang je het digitale receptenboek van de ‘Vitaliteits Factory’ met voedingstips én bijpassende recepten.

Ook maak je, als je je als bedrijfsteam inschrijft en je streefbedrag behaald, kans op een online kookworkshop ‘sport & voeding’ tot max. 50 deelnemers, verzorgd door de Vitaliteits Factory.

Sportshirts met bedrijfslogo

Voor het echte teamgevoel zijn mooie ‘Race for Refugees’ sportshirts verkrijgbaar, te voorzien van een eigen bedrijfslogo (zie hieronder). De shirts zijn verkrijgbaar voor €35,- per stuk en met eigen bedrijfslogo is er een minimale afname van 15 stuks.

Bij een sponsorbedrag van € 10.000,- of meer, stellen wij de eerste 10 shirts gratis beschikbaar.

Wil je sportshirts bestellen en/of wil je meer weten over de Race for Refugees en hoe je hier als bedrijf aan mee kunt doen? Neem contact op met Annelot Hekman via de contactinformatie rechts op deze pagina.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details