Platform over schenken, erven en nalaten
Voorkom teleurstelling; Reserveer op tijd!

Voorkom teleurstelling; Reserveer op tijd!

In de media verschijnen steeds vaker berichten over teleurgestelde diereneigenaren die hun vakantie geboekt hebben en daarna erachter komen dat zij hun huisdieren  nergens meer kwijt kunnen in een dierenpension.

Helaas maken wij dat ook geregeld mee. Daarom luidt ook ons advies; reserveer eerst het pension voor uw hond en/of kat en daarna pas uw eigen reis om teleurstellingen te voorkomen.

Onze honden & kattenpensions zitten in schoolvakanties gemiddeld 6-9 maanden van tevoren volgeboekt. Alle data waarop wij  volgeboekt staan worden op 4 plekken vermeld op onze website www.ndz.nl onder het kopje pension, bij bijv. praktische informatie, onze tarieven etc.

Stichting Nationale Dierenzorg (NDZ) is hét dierenpension voor honden & katten in Wassenaar. Voor honden hebben wij ook een dagopvang. In 1926 zijn wij opgericht door de hofdames van Koningin Wilhelmina. Sindsdien is er veel veranderd en met onze nieuwbouw is onze dierenopvang nog mooier worden. Wat niet verandert is de zorg voor uw huisdier door onze professionele dierverzorgers en enthousiaste vrijwilligers.

Daarnaast heeft NDZ een asiel waar honden & katten voor herplaatsing worden aangeboden. Onze Seniorenclub is het oudste bejaardentehuis voor honden & katten in Nederland. U ziet waarschijnlijk onze Dierenambulances vaak rijden in de regio Wassenaar, Leidschendam –Voorburg.

Wilt u een keer langskomen dan kan dat uiteraard, echter wel op afspraak. Een donatie of gift is ook altijd van harte welkom, op rekening: NL81 INGB 0000 1169 99 of via ons online donatieformulier. Wij zijn lid van branchevereniging Dibevo.

Wilt u op de hoogte blijven? Lees dan hier onze nieuwsbrief Dierengeluiden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details