Platform over schenken, erven en nalaten
Wanneer jij slaapt liggen er miljoenen kinderen wakker…

Wanneer jij slaapt liggen er miljoenen kinderen wakker…

Elke nacht liggen miljoenen kinderen wakker met zorgen. Omdat ze een handicap hebben, verwaarloosd worden, ernstig ziek zijn of niet naar school kunnen. Samen met KiKa, Liliane Fonds en  Edukans komt Het Vergeten Kind in actie voor kinderen in nood. Een unieke samenwerking! 

Nacht van het Kind
Op 1 juni organiseren we de Nacht van het Kind. Voor álle kinderen in nood. Een nacht waarin we samen wakker blijven en geld inzamelen voor kinderen die wakker liggen. Zoals voor Angie (5 jaar) met leukemie, voor Adisu (9 jaar) die moet werken, voor Eva (12 jaar), die hunkert naar een vaste opvangplek of voor Goretti (5 jaar), van wie niemand weet wat zij precies mankeert.

Al deze kinderen, waar ook ter wereld, hebben onze steun hard nodig. Zodat zij weer gewoon kind kunnen zijn. Waarom het zo hard nodig is dat we geld inzamelen? Dat zie je op 1 juni in een bijzondere TV-uitzending!
Meer hierover verklappen we nog niet, op onze social kanalen en de speciale website www.nachtvanhetkind.nl houden we je graag op de hoogte.

Doe jij ook mee?
Kom dan samen met je vrienden, familie, collega’s of buren in actie tijdens of voorafgaand aan de Nacht van het Kind.
Organiseer een karaoke avond, verkoop je oude kleding of ren samen een sponsorloop. Alles is mogelijk. Kijk voor inspiratie op www.nachtvanhetkind.nl en maak binnen een paar minuten je actiepagina aan.

Kom in actie en help kinderen in nood!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details