Platform over schenken, erven en nalaten
Wat wordt uw nalatenschap?
©Kencredible

Wat wordt uw nalatenschap?

Het doel van PETA is om dieren te beschermen tegen uitbuiting en wreedheid en een wereld te helpen creëren waarin ze worden gerespecteerd en waarin mensen nadenken over de manier waarop hun dagelijkse beslissingen van invloed zijn op de levens van andere gevoelige wezens.

PETA’s inspanningen zijn van cruciaal belang voor de talloze dieren die elke dag lijden. Wij zijn hun meest doeltreffende pleitbezorgers en verzetten ons met enorm veel passie, ervaring en vastberadenheid tegen wreedheid. Onze medestanders helpen ons bij ons unieke, levensreddende werk. Schenkingen die aan ons worden nagelaten geven ons de langdurige zekerheid die nodig is om te kunnen werken aan onze ambitieuze en baanbrekende campagnes die de levens van miljoenen dieren helpen redden en verbeteren. 

De afgelopen decennia zijn er veel belangrijke veranderingen teweeggebracht als gevolg van de inspanningen van PETA en onze internationale zusterorganisaties om dierenleed te beëindigen. Maar er zijn nog altijd talloze dieren die onze stem nodig hebben: elke drie seconden sterft er een dier in een Europees laboratorium, dieren worden in erbarmelijke omstandigheden gehouden voor voedsel, levend gevild voor hun huid en gedwongen kunstjes te vertonen op manieren die onnatuurlijk voor hen zijn en verwondingen of zelfs de dood tot gevolg kunnen hebben en gezelschapsdieren worden het slachtoffer van verwaarlozing en opzettelijke wreedheid.

Een testament is een belangrijke manier om te zorgen voor uw dierbaren, ook voor de gezelschapsdieren waarmee u samenleeft. Het kan ook een doelkrachtige manier zijn om dieren te helpen: door PETA in uw testament op te nemen, blijft u na uw dood een positief verschil maken in de levens van dieren, of ze nu lijden in laboratoria, in de intensieve vee-industrie, in de mode-industrie, voor vermaak of op welke andere manier dan ook.  We weten dat de beslissingen die u neemt van persoonlijke aard zijn en uw visie vertegenwoordigen om uw medeleven in de toekomst te laten voortbestaan. Als u PETA wilt opnemen in uw testament, neem dan alstublieft contact met ons op. We kijken ernaar uit om met u in gesprek te gaan en samen te werken aan een diervriendelijkere wereld.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details