Platform over schenken, erven en nalaten
Wat wordt uw nalatenschap?

Wat wordt uw nalatenschap?

Het doel van PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) is om dieren te beschermen tegen uitbuiting en wreedheid en een wereld te helpen creëren waarin ze worden gerespecteerd en waarin mensen nadenken over de manier waarop hun dagelijkse beslissingen van invloed zijn op de levens van andere gevoelige wezens.

PETA’s inspanningen zijn van cruciaal belang voor de talloze dieren die elke dag lijden.  Wij zijn hun daadkrachtigste pleitbezorgers en verzetten ons tegen wreedheid met enorm veel passie, ervaring en vastberadenheid.

portraits_misc_calendars_2013_008-kopieren

Onze medestanders helpen ons bij ons unieke, levensreddende werk. Schenkingen die aan ons worden nagelaten, geven ons de langdurige zekerheid die nodig is om te kunnen werken aan onze ambitieuze en baanbrekende campagnes die de levens van miljoenen dieren helpen redden en verbeteren.

De afgelopen decennia zijn er veel belangrijke veranderingen teweeggebracht als gevolg van de inspanningen van PETA en onze internationale zusterorganisaties om dierenleed te beëindigen. Maar er zijn nog altijd talloze dieren die onze stem nodig hebben: elke drie seconden sterft er een dier in een Europees laboratorium; dieren worden levend gevild voor hun huid; ze worden gedwongen kunstjes te vertonen op manieren die onnatuurlijk voor hen zijn en verwondingen of zelfs de dood tot gevolg kunnen hebben en gezelschapsdieren worden het slachtoffer van verwaarlozing en opzettelijke wreedheid.


Stichting PETA Nederland

Postbus 2570
1000 CN Amsterdam

T +31 900 235 73 82
E Info@peta.nl
W www.peta.nl/testament

Bank NL80 TRIO 0212 173 391

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details